lördag 8 november 2008

Förmiddag i Miami

En sak till...

Om jag får som jag vill så tar vi oss till Johnny Rocket's, 728 Ocean Drive imorrn. Där spelades ett stycke filmhistoria in! Hörde jag någon säga 'motorsågsscenen i Scarface'!?

Vilken j*vla dag!

Klockan är nu 01.35 lokal tid och vi sitter i mitt och Cillas hotellrum och dricker öl.

Vi har hunnit med en hel del idag. Vi har shoppat, bilat och letat hotell här i Miami.

Vi fann till slut Hotel Crest, ett hotel som ligger ett stenkast från Miami beach.

På resan hit fick vi, på nära håll, se två riktigt otrevliga bilolyckor.

När vi sedan kom in till Miami så var vi på vippen att peta till en buckla på en Mersa. Som tack för 'nästan-krocken' fick vi (jag skriver 'vi' eftersom jag inte vill outa bilförar'n) fyra långfingrar från lika många välkammade, mörkhyade gangster-wannabes... Som tack för att de uppmärksammade oss på att man helst ska använda blinkers när man byter fil fick de stora leenden och en slängpuss :)

Imorrn ska vi göra Miami beach från tidig morgon till sen kväll. Exakt vad vi ska hitta på återstår att se...

Du/ni som läser det här får gärna skriva en kommentar! Det känns lite bättre om jag vet att det faktiskt sitter folk och läser det jag skriver.

Nighty!

fredag 7 november 2008

Bye bye Orlando!

Idag har jag, Cilla och Linda shoppat vidare. Vi började på ett jättestort köpcentra där vi bl.a. besökt Tiffanys och Bloomingdales. Därifrån åkte vi vidare till Pr1me Outlet där shoppingen fortsatte.

Nu ska vi åka ner till Miami igen.

Tjipp!

Resultatet av dagens shopping

APT

För en stund sedan sprang vi på Tessan Andersson och hennes karl här i Orlando. Det blev lite oväntat som en arbetsplatsträff i miniformat!

Nu ska vi shoppa vidare!

Orlando Premium Outlet

Jag har nu köpt ett par Lacostetröjor, en deluxig Boss-skjorta som blir skitbra till smokigen. Samlingen solbrillor utökats med ett par Marc Jacobs.

*****

Jag har precis köpt en säck med diverse kläder på CK. Bl.a. en rock som är riktigt snygg.

All shopping har gjort mig trött. Just nu sitter jag på en bänk och vilar lite. Det är snart dags att fortsätta att bränna pengar.

*****

Snart är vi färdigshoppade för idag! Jag har inte en aning om hur mycket pengar vi har spenderat men det är nog, åtminstone, en nettolön =)

Nu måste vi bara hitta en resväska så att vi får med oss allt hem. Jag är lite sugen på ytterligare en CK-jacka och en Kenneth Cole-klocka. Vi får se hur det blir...

*****

Det blev inte någon klocka eller ytterligare en jacka. Jag avslutade shoppingen med att köpa två par skor.

Vi har precis kommit tillbaka till hotellet. Innan vi åkte hit stannade vi till på en Red Lobster-restaurang. Maten där var helt ok. Vår servitris var dock inte någon av de trevligaste personer jag mött. Allt vi bad om och frågade om var skitjobbigt. Hon lär nog inte nomineras till Employee of the month under de närmsta åren...

Innan jag kryper till kojs ska jag och Nicke försöka hitta ett hotell i Miami där vi kan bo från fredag till söndag.

Nighty!

torsdag 6 november 2008

En vanlig Orlandodag

Frukost på Sizzler och nu shoppingdax!

Jag blir så jävla trött...

Jag har spenderat ett par timmar med att skriva saker att publicera på bloggen. Av någon anledning så fanns bara ett inlägg kvar i mobilen. Det som jag skrev på avresedagen. Resten har försvunnit... S K I T ! ! !

Aja, jag får väl göra ett försök att sammanfatta våra två dagar i Staterna...

*****

Problemet som uppstod på Budget igår var att Hotels.com, som vi bokade bilen hos, hade skickat en bokning på en skitliten personbil fastän vi bokat en SUV. Linda tillbringade närmare två och en halv timme i telefon med Hotels.com. Det slutade med att vi fick hosta upp ännu mer pengar för att få en bil som vi skulle få plats i... Hotels.com kommer att få ett glatt mail från Linda när vi kommer hem...

Bilen är en svinaktigt stor Ford. Jag har än så länge inte sett en enda personbil här som är större än den vi har! Den är lite läskig att köra men det har gått bra hittills. 'Störst går först' fungerar ju skitbra!

*****

När vi kom till Orlando igår slaggade vi en timme på hotellet innan vi gav oss iväg på en shoppingtur. Jag spanade snabbt in två schyssta solglasögon från Gucci som jag bestämde mig för att köpa. Jag avvaktade dock med inköpet till slutet av dagen. När jag kom tillbaka till affären var de naturligtvis sålda :-(

Jag fick i alla fall med mig ett par snygga Kenneth Cole-brillor. Tyvärr dök inte shoppingviljan upp förrän i slutet av dagen så det blev inte mer än glasögonen...

*****

Idag har vi varit på Universal studios. Det var åtta år sedan sist och det såg likadant ut. Bilder kommer framöver...

Vi har precis avslutat dagen med mat från Pizza Hut och ett par kalla Coronas...

*****

Nu är det dags att sova. Imorrn är det dags för ännu mer shopping!

*****

Justja! Jag glömde skriva att vi har haft skitdåligt väder de här dagarna! Mulet, blåsigt och ganska kallt. Dyker inte solen fram snart måste vi hitta en solariesalong!

*****

Ett par slutord: Buuuuu Delta airlines och Hotels.com. Vi är grymt besvikna på företagens service!

Om jag lyckas hitta de försvunna inläggen så lägger jag upp dem a s a p.

Jag lägger upp lite bilder om ett par dagar.

Natti natti!

10000 meters klubben

Svensk tid - 12.40

Jag har gett mig f-n på att komma med i 10000 metersklubben! För det handlar väl om att man ska ha bloggat 10000 meter över havet!?

Vi har precis lyft från Arlanda. Nu väntar en nästan 10 timmar lång flygning. Planet känns lite fattigt. Vi har inte ens en egen skärm att glo på film! Buuuuuuu Delta Airlines!

Det finns tydligen mer än 60 tomma platser i planet. Om ett par timmar, när det är dags att sova, ska jag försöka hitta en ledig plats i nåt hörn där jag kan snarka bäst f-n jag vill....

Skriver mer om en stund!

*****

Svensk tid - 13.40

Nu har jag precis inmundigat ett mål mat. Lasagne 'italiensk sallad' (en kvartad tomat och fyra salladsblad). Härligheten sköljdes ner med ett glas starköl.

Innan vi åkte laddade jag PSP:n med barnprogram. Isabel sitter just nu i en flygsäng för barn, käkar kex och glor på Elmo. En formidabel succé!

Om ett par timmar flyger vi över Grönland. Med lite tur så slipper vi molnen så att det kan bli ett kort eller tre.

Nu: vila!

*****

Svensk tid - 16.38

Jösses vad jag är trött! Jag har inte en aning om vart vi befinner oss just nu. Förutom att vi sitter i ett flygplan dvs.

Jag tror nog att det är dags att sova ett par timmar. Det kan i och för sig bli lite problematiskt eftersom Cilla och Isabel sitter i stolen brevid och leker...

Nu dök det upp en karta på skärmen här. Vi är snart vid Nuuk på Grönland.

Nu ska jag försöka sova lite.

*****

Svensk tid - 19.10

Nu hänger vi i luften i nordöstra Kanada. Vi kommer att åka över Quebec ner mot Toronto för att därefter susa förbi i närheten av Detroit! Jag ska vinka ner mot The Joe. Hoppas att Rödvingarna ser det...

Det är 3 timmar och 20 minuter kvar till Atlanta. 3505 kilometer har vi förflyttat oss fram till nu.

Cilla sitter och spelar Tekken på PSP:n. Hon ser riktigt rolig ut när hon spelar =)

När vi kommer fram till Miami väntar 33 roliga bil-mil till Orlando. Vi ska checka in imorrn så jag antar att det blir till att slafa i bilen.

*****

Svensk tid - 22.01

Nu har vi påbörjat inflygningen mot Atlanta. Det är ca 25 minuter kvar till landning...

Nästa gång jag skriver blir antingen när vi sitter i gaten innan vi kliver ombord på nästa plan, eller när jag sitter på nästa plan.

Over n' out!

*****

Svensk tid - 00.24

Nu sitter vi på flygplatsen i Atlanta. Är det något de borde investera i här så är det en charmkurs till all personal. Jag har inte varit på någon annan flygplats i världen där servicen varit så j*vla dålig. Otrevliga, snorkiga, pissig attityd osv osv. En överstruken Expressengeting!

Jag har ännu inte hittat ett enda öppet trådlöst nät så att jag kan skicka blogginlägget. Det kan dröja ett tag innan jag får iväg den här uppsatsen...

*****

Svensk tid - 01.05

Nu sitter vi på planet som ska ta oss till Miami. Det är jävligt trångt. Jag sitter nedklämd brevid två fransoser. Det luktar inte färska baguetter vill jag lova...

Nu vill jag bara sova!

*****

Svensk tid - 04.24

Nu har vi tagit oss till Budget i Miami för att hämta vår bil.

Normalt sett kan jag inte sova på flygplan men den här gången somnade jag innan vi lyft från Atlantas flygplats. Jag vaknade när planet ramlade ner på backen här i Miami.

Uppenbarligen så har det blivit nåt knas med bilen som vi har bokat. Vi hade på förhand fixat en gigantisk bil men nu försöker de hyra ut en skitliten kärra som bara halva sällskapet får plats i. Vi får väl se hur det slutar...

*****

måndag 3 november 2008

En pigg och en trött resenär

På planet

Jag är ju helt j*vla lost! Vi ska tydligen mellanlanda i Atlanta och inte i Chicago som jag trodde!

Beräknad flygtid till Atlanta Georgia är 9 timmar och 51 minuter.

*****

Nästa gång jag skriver befinner vi oss alltså i Atlanta, eller i Miami.

*****

Vi har redan hunnit med den obligatoriska räkmackan och ölen på Arlanda...

*****

Vi hörs om ett halv dygn ca! Over n' out!

söndag 2 november 2008

Snart kommer John Blund

Det börjar bli dags att göra sig i ordning för natten. Nu är vi i princip färdigpackade. Jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med att använda alla kläder som jag tar med men det löser sig nog :)

*****

Om 9 timmar börjar tåget rulla som ska ta oss till Arlanda och om 13½ timmar lyfter planet! Om ett dygn ca är vi i Miami!




*****

Nästa gång jag skriver är vi på G!

Dags att packa

Nu håller vi på att plocka i ordning allt som ska med på resan. Jag tror att jag måste rensa lite... Om jag hade plats för det så hade jag tagit med 6-7 par skor. Jag ska försöka få ner antalet dojjor till 4 par. Jag vet bara inte vilka skor jag ska lämna hemma :-/

*****

Det är knappt 22 timmar kvar till dess att planet lyfter från Arlanda!

*****

Just nu ligger det batterier på laddning i hela lägenheten. PSP:n, kameran, iPoden och telefonerna...

*****

Det är nog dags att inta lite föda snart så att vi orkar med att packa ned allt i väskorna. Jag skriver mer om en stund...