torsdag 23 oktober 2008

Rackarns vad tiden går

Det känns som att det var helg nyss och snart är det helg igen!


*****

Tisdag och onsdag tillbringade jag på det f.d. internatet Solbacka. Det diskuterades handlingsplaner så att det stod härliga till och jag fick förmånen att lyssna till en riktigt duktig föreläsare, Bosse Angelöw.

Han pratade lite om konflikthantering, stress och mycket annat. En riktigt bra föreläsare som jag verkligen kan rekommendera!

Konferensanläggningen i övrigt hade mycket att önska... På golvet i sovrummet hittade vi inte mindre än åtta döda flugor, i ett "nystädat" rum!

*****

Det är bara 10½ dygn kvar!!!

*****

Klockan börjar bli mycket. Orkar inte skriva mer idag...

söndag 19 oktober 2008

Snart är helgen till ända

I fredags åkte vi över till familjen Hellqvist och umgicks med dem fram till midnatt. Gbg-Lotta kom hit med tåget på kvällen så vi hämtade upp henne när vi ändå var ute och gjorde stan osäker med Vita Faran.

De vuxna i sällskapet åt mat och drack rödvin. Jag nöjde mig med lite vatten och några mintpastiller...

*****

Igår tog vi bilen och åkte runt lite bland grannsocknarna. Vi började med Tumbo möbler. Därefter bar det av till V-ås där vi stannade till vid bl.a. Biltema och Mediamarkt. Vi avslutade endagsturnén med ett stopp hos min äldsta syster som bor i utkanten av Västerås.

*****

Just nu så städas det i vårat residens. Faktum är att det är Cilla som sliter mest. Jag håller på att göra rent en hel burk med gamla gångjärn som vi ska ha till köksluckorna. Det är alltså gångjärnen jag fixar med, inte burken som de ligger i...

Det är väl bäst att jag åter igen inställer mig för tjänstgöring innan det blir sura miner här hemma :-D