torsdag 8 januari 2009

Ett kort inlägg

Spotify måste vara världens bästa datorprogram! Världsklass!

*****

Nu har ytterligare ett syskon fastnat i bloggträsket. Min näst äldsta syster Carina skriver om sig själv och sin familj här. En länk till hennes blogg finns nu i länklistan till höger!

Det är bara brorsan som inte bloggar. Jag får lura på honom en blogg nästa gång jag är där på besök...

*****
Nu är det snart dags att sova!

onsdag 7 januari 2009

Nu är jag inte jetlaggad längre!

Det var ju ett tag sedan sist men nu så är det dags att lägga ner lite tid på bloggen igen!

*****

Jag vet inte om jag orkar skriva så mycket om resan.

Eventuella anekdoter återberättas endast i mindre sällskap. :)

*****

Jag har överlevt jul och nyår ännu en gång. Julen spenderade vi både hos mina päron i Kvicksund samt med Cillas släkt ute i Borsökna.

*****

På juldagskvällen var vi hos familjen Hellqvist. Det var ganska mycket folk där den kvällen och det konsumerades en ansenlig mängd alkohol. Trevligt värre!

*****

Nyårsafton spenderade vi i restaurangen på E-tuna golfklubb. Vi var där med Isabel och hennes föräldrar (dvs. familjen Hellqvist). Vi moffade i oss hummer, champagne, vin, öl, kubaner, osv. Det var precis hur roligt som helst! Det bästa den kvällen var nog antingen när jag och Linda vann musiktävlingen (och inkasserade två luncher var på restaurangen där vi befann oss) eller när Mr. T (inte B.A. Baracus-Mr. T) försökte sig på ett skamgrepp med kupad vänsterhand.

Kvällen slutade vid 4-tiden då det var dags att ta en taxi hem. Väl hemma upptäckte Cilla att hennes handväska var borta, hur nu det kunde gå till... Det var bara att spärra bank-, kredit- och SIM-kort. Klockan var då 5 på morgonen årets första dag.

*****

Nu orkar jag inte skriva mer idag. Mer imorrn, kanske...

Jag ska försöka komma över lite bilder från tiden efter USA och Karibienresan. Slänger upp det jag kommer över så fort jag kan!

Prugit mea respunis...