lördag 12 april 2008

Bilder

Ankomsthallen på KLIA och solnedgång på Langkawi.

Semesterrapport #2

Det tog ett tag att få tillgång till ett trådlöst nätverk här på Langkawi men nu är allt i sin ordning på den fronten.

Vi är nu inne på dygn nr. 3. Vi har hunnit bränna oss ordentligt båda två. Vi har varit med om ett tropiskt oväder. Vi har dessutom upptäckt att shoppingen här på ön är oduglig samt att taxipriserna varierar stort! Taxiresan från flygplatsen til hotellet, en resa som tog 7-8 minuter, kostade 80 kronor. Taxiresan från Kuah, Langkawis "huvudstad", tog 25 minuter och kostade ungefär 40 kronor. Snacka om ockerpris på resan från flygplatsen!

*****

Dag nr. 4. Jet-lagen har äntligen gett med sig!

fredag 11 april 2008

Semesterrapport #1

Jaha... Då sitter vi på Arlanda och väntar på planet. Kommer att skriva lite då och då under resans gång. Skickar upp det på bloggen så fort jag hittar ett öppet trådlöst nätverk som jag kan snylta på =)

To be continued...

*****

Säkerhetskontrollen är nu avklarad. Tydligen så var våra tandborstar, undervattenskameran, Cillas bygel-BH och mitt skärp mycket stora säkerhetsrisker... Nu ska vi inmundiga lite mat och dryck.

*****

Sitter just nu och flaxar någonstans över Indien. Har hunnit med att spela några spel samt sett två filmer, National Treasure 2 och The Golden Compass. Maten som serverades var som flygplansmat brukar vara, lagom rolig. Malaysian Airlines skrällde till och serverade "Flied lice with chicken"...

Klockan är nu 21.00 hemma, i Malaysia är klockan 03.00. Vi landar i KL om ungefär 3 timmar och 45 minuter. Därefter måste vi sitta och vänta i 3-4 timmar på nästa flight.

Aja, ska återgå till filmtittandet nu. Det finns ca 20 nya filmer, ett halvdussin svartvita "klassiker", en hel trave asiatiska filmer och ungefär 40 spel att välja mellan. Dessutom finns det hur många TV-serier som helst att kika på!

Till underhållningen serverar de dryck och tilltugg också. Glaset hinner lixom inte bli tomt innan det dyker upp en liten pajsare redo att fylla på.

*****

Nu sitter vi på KLIA =) Dvs. Kuala Lumpur International Airport. Vi har ett par timmar att slå ihjäl här innan vi åker vidare till Langkawi. Försöker lägga upp några bilder i nästa bloginlägg. =)

*****

Vi sitter nu på planet till Langkawi. Vi är duktigt trötta båda två... Alldeles nyss tändes bältesskylten, det är dags att landa! Vädret är hur bra som helst. Solen skiner och det är lagom molnigt. Om en timme sitter vi förhoppningsvis med varsin paraplydrink i näven...

Jaha, nu sparkade de igång lite trevlig musik inför landningen. Inhemsk instrumentalmusik med dragspel, fiol och tamburin...

*****

Har nu checkat in på hotellet. Anläggningen är hur schysst som helst. Vi bor i princip på stranden =)

Vi ska vila en stund nu. Har inte sovit en blund på över ett dygn. Efter en liten powernap bär det nog av mot pool-/strandbaren.

måndag 7 april 2008

Testing testing

Måste bara testa att skriva ett inlägg från mobilen. Om ca 15 timmar hänger vi i luften! =)

Dags att börja blogga igen...

Jaha, då var det dags igen!

Har inte bloggat på ett tag nu men det är väl dags att göra ett nytt försök nu :)

Imorrn bär det av till Malaysia! Vi ska tillbringa 2 veckor på ön Langkawi och därefter avsluta med ett par dagars tokshopping i Kuala Lumpur. Ska försöka hålla er uppdaterade med hjälp av min mobiltelefon :)

På återseende!