tisdag 29 april 2008

Det är mycket nu...

De närmaste veckorna kommer att bli allt annat än lugna. Jag har fram till på måndag på mig att snickra ihop ett utbildningsmaterial som vi ska använda på den utbildningstour som går av stapeln under maj och början av juni. Jag började med materialet idag...

Nästa vecka:
Torsdag t.o.m. Fredag - Gävle

Vecka 21:
Måndag - Lund
Tisdag - Kalmar
Onsdag - Linköping
Torsdag - Eskilstuna och Örebro

Vecka 22:
Tisdag t.o.m. onsdag - Uppsala

Vecka 23:
Måndag - Göteborg

Många övernattningar och tågresor blir det...

måndag 28 april 2008

Promenad i vårväder, katastrofal middagsmat och urusel shopping...


Efter jobbet bestämde vi oss för att ta en promenad i vårvädret. Det känns faktiskt lite okej att vara hemma igen med tanke på att vädret är så pass bra som det är...

Vi tog en promenad till Tuna Park för att äta middag (vi kände oss så pass slöa att vi inte orkade ställa oss i köket...) samt för att shoppa kläder och skor.

När vi promenerade så blev vi ikappcyklade av Carlings-Johan som var påväg hem efter jobbet. Har inte träffat honom på flera månader så det blev ett glatt möte!




*****

När vi kom fram till Tuna Park tog vi sikte på Basilica. Väl där beställde vi in varsin "Fläsknoisette med potatisgratäng och pepparsås". Det var det vidrigaste vi ätit på väldigt länge! Att de har mage att ta 89:- för så dålig mat är ju ett skämt... Inte kunde de lägga upp maten på ett trevlig sätt heller.




*****

Efter maten var vi inställda på att shoppa skor och kläder. Problemet är bara att vi just nu befinner oss i den djupaste av shoppingsvackor! Jag hittade inte en enda sko eller ett endaste plagg jag ville ha. Cilla hittade en trevlig top men med rådande shoppinglycka så fanns den naturligtvis inte i rätt storlek.

Slut på det roliga...

Bara 13 veckor kvar till sommarsemestern...

söndag 27 april 2008

Helg

I fredags hamnade vi på Bishop arms där vi satt och pimplade öl i ett par timmar. Därefter gick vi upp till Chiraz en sväng innan vi tog en taxi hem. En trevligt afton :)

*****

Igår var vi på stan. Vi satt på Wayne's och lunchade med familjen Hellqvist; Linda, Nicke och Isabel. Därefter lånade vi Isabel under en timme när Linda körde ut Nicke till sumpans golfbana. Att praktisera som förälder är hur lätt som helst när man kan låna en så snäll och gullig unge som Isabel! Cilla tyckte att det var riktigt roligt att övningsköra med Isabels Bugaboo. När det blir aktuellt blir det nog en sån vagn :)

*****

Igår kväll var Cillas bror Ingemar här. Med sig hade han sin bättre hälft Emelie. Vi käkade lite mat, åt pensionärsfika (rulltårta, mazariner etc.) och drack en större mängd alkoholhaltiga drycker. Trevligt värre!