lördag 11 oktober 2008

Jag gömde ju en sak...

Idag har jag skickat iväg en ansökan till ett nytt jobb...

fredag 10 oktober 2008

Vilken dag!

En fredag är alltid en fredag, eller inte... Imorse vaknade jag upp med en ordentlig snorhjälm. Fastän jag mådde pyton så tog jag mig ner på jobbet och var precis i tid till morgonens gruppmöte.

När jag cyklade ner till jobbet började Jim Morrison sjunga "This is the End" i mitt öra. En lagom rolig låt att lyssna på när man befinner sig mitt i morgontrafiken på sin cykel...

Väl på kontoret och morgonmötet gömde jag mig i ett av konferensrummets hörn och gjorde mig så osynlig som möjligt...

Efter mötet kröp jag ner till mitt lilla hörn, klämde in mig bakom skrivbordet och höjde volymen på högtalarna. Efter ett par timmar var det dags att bege sig till Smedhälsan för det obligatoriska hörseltestet. Jag måste säga att jag var lite orolig inför testet men det visade sig att jag hade perfekt hörsel! Kvinnan som utförde testet sa att jag är ett medicinsk sensation :-)

*****

Usch vilket tråkigt inlägg jag håller på att skriva...

*****

Måndagens avsnitt av Family Guy har verkligen satt sina spår. Om ni inte har sett det kan ni kika på det här klippet. Låten har fastnat i skallen på både mig och Cilla...



*****

Nu ska jag nog lägga mig i sängen och försöka få lite sömn. Jag mår verkligen sk*tdåligt just nu...

Natti natti!

torsdag 9 oktober 2008

Snart är det helg!

Nu är det bara 16 arbetsdagar kvar!!! Wohoo!!!

*****

Känner mig ordentligt sliten efter en lång dag på jobbet. Dagens ledningsgruppsmöte drog verkligen ut på tiden och medförde en hel del extraarbete för undertecknad.

Tydligen så har det beslutats att delegationsordningen ska förtydligas. När cheferna förklarade hur det hela skulle administreras så höll jag på att få spader. Det slutade med att jag satt i en timme för att skapa en lagom enkel databaslösning för att underlätta hanteringen av hela alltet.

Om det nu sitter någon och läser det här som har hyggliga databaskunskaper så får vederbörande mer än gärna höra av sig! Jag har ju inte jobbat med databaser de senaste 7-8 åren så jag måste erkänna att jag är en aning ringrostig...

*****

Imorrn så ska jag på hörseltest. Det ska bli intressant att se om min hörsel är lika bra som jag tror att den är...

*****

På lördag ska vi svänga förbi brorsan och hans familj. Det lutar åt att det blir vedeldad bastu och Buzz. Det är alltid lika roligt att umgås med dem!

*****

Aja, nu ska jag ränna upp på vinden och hämta mina gamla skolböcker från högskoletiden. Måste uppdatera mina databaskunskaper!

onsdag 8 oktober 2008

Glad och fin som en apelsin

Ännu en arbetsdag avklarad!

*****

Idag fick Cilla en "skön" kommentar när matlådans innehåll skulle ätas upp. En kärr... ehum... En gla' prick på kontoret kommenterade att det råkade vara mycket olja i botten på lådan - "Nu är den förstörd men du har ju råd att köpa en ny, du som ska åka på kryssning...". Det är så härligt med kollegor som sprider glädje omkring sig och som unnar en lite solsemester...

*****

För en liten stund sedan hämtade jag Vita faran på verksta'n. Hon är nu körklar under ytterligare ett år. Wohoo!

Mannen som tog betalt för servicen tittade på mig och skrattade. "Du hade tur hos Bilprovningen med tanke på att du inte fick fler nedslag än ett!". Tacka f-n för det med tanke på att bilen håller på att ramla i bitar!

*****

Nu är det dags för en sen lunch, därefter tvättstuga. När tvättmaskinen har fått sitt är det nog dags för middag... När det sedan närmar sig kvällningen så ska jag avverka ännu ett avsnitt av tv-serien Chuck.

tisdag 7 oktober 2008

Det var rackarns...

Moshi moshi!

Nyligen så upptäckte jag att jag har ett gammalt mobilabbonemang som varit inaktivt i många år. För ungefär en vecka sedan ringde jag upp mobiloperatören för att avsluta det hela. Till min förvåning fick jag höra att jag har en samtalspott på ca 7500 kr att ringa för... Så nu sitter jag här med två abonnemang och "ohyggligt mycket pengar" att ringa för! Frågan är ju bara - Vem eller vilka ska jag ringa?!

En stor del av potten kommer nog att försvinna när vi är i USA och Karibien...

*****

Det blev en kort arbetsdag idag. Hade verkligen inte någon som helst ork att sitta framför skärmen på jobbet och glo på ärenden. Det var riktigt skönt att ramla in på kontoret vid niotiden och bege sig hemåt per velociped strax innan fyra i eftermiddags.

*****

Om bara ett par minuter är det dags att ta sig till affären för att införskaffa lite föda. Senare under kvällen vankas det Heroes och soff-mys. Imöra ska Liket fraktas till verksta'n där hon ska få sig en genomgång så att vi därefter kan framföra henne på lagligt vis ett år framöver.

Sayonara!

måndag 6 oktober 2008

Dags att störa grannarna

Funderar på att hämta gitarrstärkaren på vinden och riva av ett par fläskiga riff. Nöjer mig med lite akustiskt tarmgnideri ikväll...

Rock on

Till Isabel...

Hej Isabel!

Jag såg precis en sak på nätet som du kan berätta för dina föräldrar!!! Din mamma skickade ett mail till mig med en länk till Orlando Premium Outlets. När jag gick in på deras sida så såg jag en intressant liten sak som du måste berätta för dina päron, be din mamma översätta den här texten:

Expansion Celebration
Nov 6 - 9
Explore the center's expansion which welcomes 40 new stores. Enjoy live entertainment, in-store promotions and more.

Vilken tur att det är när vi är där! Vet du vad!? Jag tror att vi kommer att trivas i Orlando! ;D

Ännu en härlig måndag...

Om fyra veckor så är det dags att förbereda sig inför landning. Då landar vi på O'Hare o Chicago. Därifrån flyger vi vidare till Miami. Is Nice *a la Borat*

*****

I lördags var vi på Grappa och käkade tillsammans Sekreterar'n och hennes karl. Det var en riktigt trevlig tillställning! Till förrätt blev det en brushetta med basilikamarinerade räkor och till varmrätt blidde det oxfilé och friterad färskpotatis. Allt det goda sköljdes ner med ett sydafrikanskt rö'tjut som var farligt lättdrucket!

*****

Gårdagen var lite småseg. Jag led av svår skallebang efter lördagens eskapader... Jag kurerade huvudvärken på bästa sätt - fet och salt mat samt en större mängd läsk!

Strax efter tolv så åkte vi ner på stan och fikade/käkade tillsammans med Linda och Isabel, Lola, Patrik samt Patriks två döttrar.

*****

Idag var det en vanlig dag på jobbet där antalet glädjeämnen var få... Nu ska jag krypa in i vardagsrummet och dega på soffan.

Högaktningsfullt,

H