onsdag 12 november 2008

På Grand Cayman

Pga ovädret som har dragit igenom Karibien har vår rutt lagts om. Vi var igår i Mexico och idag är vi på Grand Cayman.

Just nu snyltar jag lite på ett öppet nätverk så jag ska fatta mig kort.

Vädret är kalas. Båten som vi åker med är ohyggligt stor.

Jag skriver snart igen. Förhoppningsvis =)

söndag 9 november 2008

Miamis vackra människor...

Man brukar prata om Miamis vackra människor. Det stämmer att det finns många vackra människor här. Men på varje vacker människa i Miami går det minst fem fula människor!

Efter middagen igår gick vi en promenad längst med Washington Ave och Ocean Drive. Vi har bl.a. stannat till utanför Miami Ink, som nu är en klädaffär, och Love Hate, som är tatueringsstudion som Miami Ink-grabbarna nu driver.

Gårdagens höjdpunkt var ändå när vi stannade till på platsen där motorsågsscenen i Scarface spelades in.

När jag och Nicke promenerade på Washington Ave klev det fram en man och frågade om vi ville köpa gräs. Vi tackade vänligt men bestämt nej men gladde oss åt den servicekänsla som mannen påvisade. På samma gata såg vi flera balla bilar. Bl.a. en Rolls Royce Phantom och en Lambo...

På Oceans drive blev vi, även där, tillfrågade om vi ville köpa 'weed'. Gossen som kom med erbjudandet meddelade även att han kunde kirra lite 'coke'. Eftersom vi varken var törstiga eller sugna på att dra en lina avböjde vi försäljarens erbjudande.

Klockan är nu 12.20 lokal tid. Om lite mer än en timme ska vi ta en taxi till Port of Miami där vår jolle väntar på att vi ska gå ombord.