fredag 13 februari 2009

Usch, tvi och fy!

Jag har precis kommit tillbaka till kontoret efter att tagit en promenad i det sköna vädret. Jag såg verkligen fram mot den sköna och friska luften. Problemet var bara att norra europas alla rökare befann sig i Eskilstuna idag. Varför kan man inte införa rökrutor på strategiskt utvalda platser och göra övriga områden rökfria?! Usch, tvi och fy som sagt...

*****

Jag vill ha semester!!!

*****

Nu är det dags att jobba igen. Over n' out!

torsdag 12 februari 2009

Blandat

Jösses vad tiden går snabbt! Imorrn är det fredag igen. Det känns som att det nyss var helg...

*****

Igår skrev jag att jag upptäckte en halv kändis på jobbet. Det är alltså inte en särskrivning av halvkändis som det handlar om utan just en halv kändis!


Det är alltså en halv Katrin Zytomierska det handlar om. Hon är lite smårolig den där Katrin...

*****

Igår bestämde vi oss för att slita bort garderoberna från hallen och påbörja renoveringen. Sagt och gjort, idag åkte sk*ten till soptippen! Just nu så ser vår hall ut såhär:


Efter jobbet imorrn bär det av till Västerås. Vi ska handla golv är det tänkt. Vi hade först tänkt oss en slitstarkt plastmatta men det kommer med största sannolikhet att bli samma sorts golv som vi har i köket. Det som ser ut såhär:


Det kan nog blir ganska bra med tanke på att vi ska ha en stor svart garderob med skjutdörrar. Schnykkt blirre!

Nästa vecka kommer svärfar förbi för att bredspackla och måla väggar och tak. Nu behöver vi bara få tag på en elektriker som har tid att fixa iordning ett par schyssta kabeldragningen. Om det är någon här som har en elektriker på lager så får ni mer än gärna höra av er! =)

*****

Nu är det dags att sova tror jag bestämt.

Nighty!!!

onsdag 11 februari 2009

Jag vet, jag är en usel bloggare...

Sedan ett par dagar kan man dock följa mig och mitt liv via min "twitter feed" till höger här på sidan. Jag försöker att skicka in ett par meddelande via Twitter.com varje dag.

*****

Senare ikväll ska jag försöka skriva lite om en kommande biosittning. Dessutom upptäckte jag en halv kändis på en av kontorets toaletter idag. Mer om det senare!

*****

Nu: hemgång!

måndag 9 februari 2009

Soffan del 2

Det här tyget har vi valt till soffan.

*****

Jag vill verkligen inte jobba just nu. Jag har ju knappt vaknat...

söndag 8 februari 2009

Soffa

Nu har vi äntligen beställt en ny soffa. Den kommer att levereras om 4-6 veckor.

Soffan är mer än 4 meter lång/bred och har två stora divaner. Den kostade nästan 9000 kr mindre än vad vi hade kalkylerat med så vi är riktigt nöjda.

Nu fattas det bara en ny tv, belysning och en mediamöbel så är vardagsrummet som vi vill ha det!

*****
Är det svårt att lägga ett vinylgolv? Vi har hittat ett slitstarkt vinylgolv som vi vill ha i hallen. Det är dessutom relativt billigt. Det kostar knappt 1300 plus förbrukningsmaterial. Det känns som en bra idé att fixa iordning hallen nu när soffan blev så mycket billigare som den blev.

*****

Nu ska jag googla efter sidor med lägga vinylgolv-guider.