onsdag 1 oktober 2008

Vita faran blev synad i sömmarna...

Igår var det då dags att försöka få ytterligare ett godkännande för Vita Faran, även kallad Liket. Vi har haft henne i vår ägo sedan slutet av semestern. Det har väl varit så att jag och Cilla har varit ganska övertygade om att slutet har varit nära...

Igår fick vi domen...

Det är bara en spindelled som behöver bytas på bilskrället för att få den att gå igenom besiktningen! Tid för operation är redan bokad till på onsdag nästa vecka sen är hon godkänd för ytterligare ett år!

*****

På lördag har Sekreterar'n och hennes karl fixat barnvakt på kvällen så det ser ut att bli en kvällssittning i restaurangmiljö för vår del tillsammans med dem. Trevligt värre!

*****

Nu ska jag kika lite på tv-serien Chuck. Cilla ockuperar vardagsrummet just nu, det är ju Idol på teve...

*****

Om du har tröttnat på att betala kyrkoskatt men ännu inte gjort någonting åt det - do not fear, räddningen is here!

Traska in här på den här sidan så får du all hjälp du behöver: Uturkyrkan.se

Tänk på att du måste anmäla ditt utträde senast den 2:a november i år om du vill slippa kyrkoskatten under nästkommande år!

*****

Nu: Chuck

söndag 28 september 2008

Söndag...

Jaha... Nu börjar helgen lida mot sitt slut. Idag spenderade vi närmare sju timmar på jobbet. Därefter åkte vi direkt ut till Cillas päron för att mata katterna. Om åtta timmar är det dags att röra sig mot jobbet igen.

*****

Nu är det bara fem veckor kvar!

*****

Om ni inte redan har kikat på min äldsta systers blogg så är det dags att göra det! Hon är en fantastisk hobbyfotograf som dessutom har världens underbaraste familj!

Klicka på "Nattsyrran - storasysters blogg" till höger för att ta er vidare till hennes sida!