torsdag 22 januari 2009

En afton på O'Learys

Det blidde en fyra timmar lång sittning med Los Boyos ikväll. Det slank ner ett par pils med tillhörande pilsnermat i en kurrande mage. Det hela avnjöts tillsammans med ett stycke handbollsmatch. Trevligt värre!

*****

Nu är det snart dags att krypa i säng. Måste vara på kontoret vid 7.45-tiden mañana. Jobbigt värre... Nighty!

tisdag 20 januari 2009

Lite av varje

Tack så jättemycket Emilie och Sara på internetbutiken hos Telenor! Servicen har varit suverän! Igår fick jag de hett eftertraktade sms-vantarna som jag har suktat efter. Det känns som att livet är näst intill komplett nu när jag har dessa sms-vantar i min ägo...

*****

En liten sak slog mig idag när jag satt och kvalitetsgranskade Myndighetens e-postsvar till våra kunder. Om man skriver ett e-postsvar som innehåller flera stavfel och mottagaren av svaret är dyslektiker, har man kundanpassat svaret då?

*****

Idag har vi hittat tapeten som vi ska ha på fondväggen i vardagsrummet. Det mest fantastiska med det är att vi faktiskt var överens! Det blir en skithäftig Midbec OnOn-tapet. Det kommer att bli hur snykkt som helst!

*****

Till salu: HTC TytnII! Pris 2500:-

Kom å köööp!

Tisdag

Jag utnämner härmed dagen Tisdag till veckans sämsta dag! Det känns som att det är en evighet sedan det var helg senast. Dessutom är det ohyggligt många dagar kvar till nästa lediga dag... Usch, tvi och fy!

*****

Min nya mobiltelefon är fantastisk!

*****

Läkerol Golden Grapefruit, yummie!

*****

Nu är det dags inta lite föda.