fredag 31 oktober 2008

S E M E S T E R ! ! !

Då var den sista arbetsdagen innan avresan till Staterna avklarad!!! Wohoo!!!

*****

Innan jag gick från kontoret passade jag på att förtydliga att jag inte kommer att sitta i min stol på ett tag. På väggen bakom mitt skrivbord satte jag upp tre A4-papper med information om kryssningen. Dessutom ställde jag en skylt på mitt skrivbord att jag inte är på plats igen förrän den 18 november. Jag passade även på att rita en palm och skriva S E M E S T E R på min whiteboard.

Förhoppningsvis är det nån som irriterar sig på det :-D


In your face! Mohahahha! :-D

*****

Nu ska jag leta vidare efter ett hotell i närheten av Miami Beach där vi kan bo två nätter innan vi kliver ombord på båten. Därefter ska jag gå igenom alla de aktiviteter som Royal Carribean har på båten och på alla de ställen där vi lägger till.

Jag ska försöka hinna med lite av varje. Snorkling är tydligen ett måste när vi är i Cozumel, Mexico. Sthlm-Brian påstår det i alla fall =)

*****

Under helgen ska väskorna packas. Det viktigaste att ta med sig är ju badbrallorna och smokingen!

*****

Imorrn ska vi till svärföräldrarna och fira svärmor som passar på att fylla 60 när vi semestrar! Grattis i förskott svärmor!!!

*****

Hur bra känns inte det här!? Bilden är tagen på adressboken som finns på Myndighetens intranät.


Jag måste ju bara skriva det igen: In your face!!!

*****

Skriver mer under helgen!

tisdag 28 oktober 2008

Nu är det inte många dagar kvar!

På måndag bär det av till Miami!

Jag har precis kikat igenom lite information om båten som vi ska åka med. Hittade en skiss på hytten som vi ska bo i. Hytten som vi ska sova i under båtresan ser ut så här:

Det är inte presidentsviten direkt men det ska nog gå bra! Vi kommer ju inte tillbringa många timmar där direkt...

*****

Jag måste se till att bli av med förkylningen innan helgen! Det känns inte alls roligt att vara vissen bara några dagar innan den väl behövda semestern...

*****

Nu ska jag ta sikte på duschen. Därefter blir det Heroes innan jag slocknar.

Nighty!

måndag 27 oktober 2008

Värdelös shopping!

Nu har jag varit i varenda affär av intresse i den här sketna hålan. Jag har inte hittat ett enda plagg eller en endaste liten sko som har skapat ett ha-begär!

Jag får nog ställa in siktet mot Orlando Premium Outlet istället. Finns det inte några lackskor eller en smokingskjorta a la James Bond där så vet jag inte vad jag ska ta mig till!

Istället för att handla själv har jag agerat shopingassistent till Cilla. För en stund sedan hängde jag in fem trevliga aftonklänningar i en provhytt samtidigt som hon gick lös i butiken...

*****

Jaha, nu fick hon en goodie bag bara för att hon handlade dyra märkeskläder. Det har jag aldrig fått. Jag ska nog göra en DO-anmälan. Jag känner mig kränkt!

*****

Nu ska jag ta min järnhäst och bege mig hemåt!

söndag 26 oktober 2008

Ännu en helg är nu avklarad

Det är galet vad tiden går snabbt!

*****

Igår var vi hemma hos Dave Grohl-skägget och firade att han i veckan fyllt 40 år. Alla vuxna drack vin och käkade snittar. Jag däremot byggde lego med sonen i huset. När två-åriga Julian tröttnade på legot hamnade vi i stället framför datorn och gjorde det som Julian gillar bäst. Vi tittade på Foo Fighters på Youtube! Efter en timme framför datorn kröp junioren upp i mitt knä och slocknade direkt.

Strax därefter åkte jag och Cilla hem och gosade ner oss i soffan.

*****

Idag har vi inte gjort någonting. Det har städats lite men mer än så har vi inte orkat med...

*****

Det är bara fem arbetsdagar kvar! I veckan som kommer måste jag shoppa lite. Ska hitta ett par lackskor, ytterligare en knytfluga och en schysst smokingskjorta.

Om två veckor har båten lagt ut! Skepp o'hoj!!!

*****

Nu ska jag sova!