torsdag 26 juni 2008

Mobilblogga...

Om jag börjar blogga med hjälp av mobilifonen så kanske jag kan få fart på bloggandet igen...

Det var ett tag sedan sist...

Jaha... Då var det dags igen då!


*****

Jag ska nu göra ett försök att, i korthet, summera vad som har hänt sedan sist. Då mitt närminne är sämre än sämst så blir det en kort summering... :-)


*****

Detroit Redwings vann Stanley Cup!!! Hur firar man det på bästa sätt? Med matchtröja på och Bollinger i strupen såklart!




*****

Familjen Hellqvist har köpt ett kalasfint hus mitt inne i Eskilstuna - stort grattis! Har gjort lite research på egen hand och hittat en köksinredning som jag tror kan passa er. Lösningen är en aning "retro" men jag tror ändå att det kan funka!



*****

Midsommarafton skulle vi ha firat i Sundsnäs vid Siljan. Då Cillas morfar gick bort några dagar dessförinnan så blev det tyvärr ändrade planer.


Istället för att åka till Leksand och Sundsnäs så cyklade vi ut till Cillas föräldrar i Åsbylund och firade midsommar tillsammans med Broström-Grip släkten. Det blev en riktigt trevlig tillställning med sill, färskpotatis, snapsar och lekar. Vi bemödades oss faktiskt med att bygga en Sundsnäs-midsommarstångkopia i skala 1:3!




*****

Natten till tisdag den här veckan åkte jag på en allergisk reaktion som inte var att leka med. Min annars så ovackra nuna blev ännu ovackrare! Dessutom fick jag nässelutslag över hela kroppen... Såhär såg jag ut tidigt i tisdags morse:





*****

Igår satt jag och Isabel och väntade när Nicke och Cilla bokade vår resa till hösten...






Den 9:e november kliver vi ombord på Freedom of the Seas som ska guppa runt med oss bland flertalet västindiska öar! Vi kommer bland annat att inta Labadee på Haiti och röka cigarr iklädd vit linnekostym och halmhatt i George Town på Grand Cayman!
Vi ska dessförinnan tillbringa ett par dagar i Miami och eventuellt en dag eller två i Orlando.

Med "vi" så menar jag undertecknad och Fröken Grip, familjen Hellqvist, samt fru Hellqvists syster Carola med pojkvän. Med lite tur så utökas resesällskapet med ytterligare någon eller några personer. Det återstår att se...

*****

Imorgon ska vi på Cillas morfars begravning...



Du är saknad Henry...