torsdag 24 april 2008

Summering av Operation KL-shopping

Gårdagen var katastrofal när det gäller shopping. Det enda vi kom hem med var en Lacoste-pike till mig.

Vi började onsdagen lika dåligt men efter ett par timmar kom vi igång ordentligt. Kläder, böcker, väskor samt några presenter. Allt som allt bar vi hem 8 stora påsar med införskaffade varor. Vi är ganska nöjda med dagens strapatser.

Det enda som har varit lite jobbigt är de två stycken fem centimeter långa (och blödande) skavsår jag fått på mina ben samt blåsorna under fötterna... Men men, det gällde ju ca 10 timmar shopping så det var bara att bita ihop och gilla läget :)

*****

Under dagen har vi även provat på några olika sorters mat som Malaysia har att erbjuda!

Frukost: Rostat bröd, yoghurt, kokta ägg samt kaffe

Lunch: Big Mac med strips och läsk på McDonalds

Middag: Vegetarisk pizza och pepperonipizza med extra ost på Pizza hut

*****

Det här är vår sista dag i Malaysia. Kl. 05.30 imorgon sätter vi oss i en taxi och åker ut till Kuala Lumpur International Airport där vi ska shoppa lite till innan vi kryper ombord på planet som ska ta oss hem till Sverige. Flygresan hem kommer att ta 12 timmar cirkus.

*****

Vi får se om/när jag skriver ihop en summering av resan. Gör nog det om ett par dagar när vi har kommit in i vardagslunket hemma.

*****

Justja, det var ett par saker till: vi har INTE förlovat oss eller gift oss. Vi väntar inte barn heller! =) Så, då var det sagt!

1 kommentar:

Isabel sa...

Fy bubblan vad ni e tråkiga!!! Vi som suttit här hemma och väntat på att få höra om romantiska knäböj... :-)

Välkomna hem! Vi har alla saknat er.

Kram
Fam H